Kauko Kirahvin lelulahja

Kauko Kirahvin lelulahja

Emmehän ole ollenkaan esitelleet toista äskettäin saamaamme lahjaa.

Peppi ja Ninni tietävät kyllä, että aina kun ihminen tulee sisään (vaikka sitten minuutti lähtönsä jälkeen pyykkituvasta, krhm), on toiveissa saada ruokaa. Tuliaisia ne sen sijaan eivät osaa matkoilta odottaa, kun edellinen kotiväki ei niitä siihen opettanut. (Entiset kissani Laku ja Viivi sen sijaan tiesivät purettavissa laukuissa olevan aina jotain niillekin, ja loukkaantuivat, ellei ollutkaan.)

Palveluskunta kävi Helsingissä ja Tallinnassa Kauko Matkailijan (kirahvi Kauko Katseinen) kanssa, ja kyllä vain kassissa oli kotiin palatessa kirahviystävän tuliainen kissoille. Hieno pikkulintu ja muhkea marsu, jonka perästä kuuluu pörinää!

Voi kun olisi kuvausassistentti, niin näkisitte, miten hienoja tinttisyöttöjä Peppi osaa käsivarsi suorana. Tinttitennis on uusi laji, ja lintu lentää vauhdikkaasti ja kauas. Kätevä laji punkerokissan mielestä, kun liikkeessä on lelu eikä otus itse… ja kuitenkin on aktiviteettia olevinaan.

Marsun voi vetää käyntiin, ja naru kulkeutuu takaisin elukan sisään. Hieman epäluuloa tämä lattialla ryömivä olio on herättänyt, mutta kissoista on hauskaa ravistella sitä hännästä. Narun päässä on sopiva nuppikin, sellainen vetolenkki, josta saa hampailla hyvän otteen, jotta tunkeilijaa voi vähäsen nutuuttaa.

Peppi varsinkin juoksee heti paikalle, kun otuksen vetää käyntiin, joten jyrsijä ja lintu olivat oikein onnistunut lahjavalinta. Kiitos, Kauko Matkailija!

4 thoughts on “Kauko Kirahvin lelulahja

  1. Söpö tuo pörinämarsu, ja tinttitennis on selvästi uusi trendilaji! 🙂 Meillä on yksi pörinähiiri, joka saa osakseen aina hiukan hämmentyneitä katseita. Ehkä pörinä paljastaa, ettei se ole ihan oikea jyrsijä….

    • Tintti sai aamusella kyytiä myös Ninniltä, ja kun tulin töistä, huomasin, että lelulauma oli paennut etsimään turvaa sängystä. Taitaa tulla ahdasta tulevana yönä… Toivottavasti eivät karvakasat innostu koviin syöttöihin tai muihin urheilutempauksiin pitkin lakanoita.

      Marsussa on ainakin se hyvä puoli, että tuota pörinähäntää ei niin vain puraista heti poikki. Kyllä ne juoksevat katsomaan, kun käynnistän sen.

      Leikkisää viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s