Ninnin viikon viikset Instagramissa

Ninniin viikon viikset #kissojenmovember

Eräänä aamuna oli rauhallinen viiksihetki Ninnin kanssa. Instagramissa pinnineppiblog Ninni esittelee valkeita aamuviiksiään kummaltakin puolen. Mikä profiili tässä nyt sitten voittaa toisen?

 

Piskuinen joskin paljon kommentoitu – lämmin kiitos ja kehräyksiä teille kaikille – kissablogini ei sentään saanut bloggaajapassia Meidän viikonlopun lemmikkimessuille, mutta toki ne sinne bloggaajan halusivat, semminkin kun kirjoittaja on kaksoisroolissa kissa- ja matkabloggaajana. Välipalasta ja naulakosta ei ole siis tietoa, ne olisivat tulleet passin turvin, mutta ilmaislippu odottaa. Lauantaina olen menossa katsomaan, millainen kokemus moinen tapahtuma on.

 

4 thoughts on “Ninnin viikon viikset Instagramissa

 1. Kiva kun antoivat lipun vaikke passia tullutkaan.
  Nykäise hihasta, jos meissuilla törmätän ! Liikuskelen siellä Naukulan Mamman kanssa lauantaina ja meidät tunnistaa sitten niistä bloggaajapasseista 🙂

  • Hei, kiva juttu! Tekikin mieli ehdottaa, että nähtäisiinkö… Minulla on ainakin iso harmaa huopainen kassi, jossa kissaheijastin (kuva herkkulahjajutussa) mutta toivottavasti ei yhtään kissaa. Kiskoivat kassin jo ovenrivasta alas, kun tahtoivat välttämättä varmistaa, että lemmikit ovat lähtövalmiina lemmikkimessuille.

   Toivottavasti törmätään!

 2. Ihana viiksikuva, josta tulisi myös oiva passikuva passeista puheen ollen. :o) Hauskoja messuja! Minulla on ohjelmaa lauantaiksi, mutta täytyy katsoa, josko sunnuntaina ehtisin pyörähtää lemmikkejä katsomaan.

  • Toden totta, Ninnillehän se bloggaajapassi olisi pitänyt koettaa hankkia suoraan. Enpäs tajunnut. Ninni kiittää kehuista. Kun malli on tarpeeksi kaunis, saa näköisen vaikka passikuvasta.

   Hyvää viikonloppua, minun messupäiväni on la, ja palaan illaksi kotiin Kotkaan. Toivottavasti vielä jossain osutaan yhteen. Kiitos toivotuksistasi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s