Näytönsäästäjä Ninni

Niinhän, että nuorison nettisurffausta pitää rajoittaa, jottei vallan elämä muutu virtuaaliseksi? On hyvä laatia yhteiset linjat ja varmistaa, että aikaa vietetään myös perheessä olemassa olevien kanssa, eikö totta. Meillä kissat ovat ottaneet tavakseen huolehtia myös siitä, että palveluskunnan verkkoelämä pysyy aisoissa.

Eritoten Ninni pitää velvollisuutenaan huolehtia siitä, että palvelusväki muistaa nukkumaanmenoaikansa ollakseen valmis heräämään virkeänä aamuviideltä kaivelemaan kissanruokakoria yläkaapista. Se on valinnut selvän linjan, ei suinkaan mitään suostuttelupuheita tai vienoja kurahteluja. Koska palveluskunta alkaa mukista, jos kissat yrittävät kirjoittaa näppäimistöllä, stop-komennon naputtaminen näyttöön ei saa aikaan toivottua tulosta.

Niinoä kissa on laatinut käytännöllisen, päättäväisen ja hieman karskin tavan saada ikkunasta toiseen pomppiminen aisoihin, mikäli ei kyseessä ole fasaanien tuijottaminen oikeasta akkunasta. Se käy käteni päälle makaamaan, sujauttaa etutassut ranteeni ympärille ja tuijottaa silmiin. Että huomaa nyt nyvä ihminen, mitä tässä oikeasti kannattaa katsoa.

20150422_124146

Jos olisi kättä vapaana, raollaan olevaan suuhun voisi sujauttaa raksun.

6 thoughts on “Näytönsäästäjä Ninni

 1. Kyllä, juuri noin hyvä kissa toimii! Me tuemme sinua, jämäkästi vain palvelusväki pois koneelta ja kissan luo. Meillä nukkumaanmenoaika on 23, siitä pidetään kiinni. Mätkähdämme joko näppikselle tai syliin, jolloin kummassakin tapauksessa on mahdotonta jatkaa kirjoittamista. Hyvä Ninni, jatka arvokasta työtäsi!
  – Pipsu ja Miiru –

  • Ninni kiittää terveisistä ja tuestta! On tärkeää, että on samanhenkisiä, ei kukaan yksin jaksa uurastaa, vaikka miten hyvien tapojen edistämisestä olisi kyse.

   Peppi on vakuuttunut, että olisi myös saanut terveisiä, mikäli palveluskunta olisi kertonut sen huolehtivan herätyspuolesta aamuisin. Märkää kuonoa vaan töks tööks, niin tulee palveluskuntaan eloa, mikäli Ninnin alttiit kosmetologihoidot eivät saa aikaan muuta kuin peiton alle kaivautumista.

   • Urheaa, Peppi, urheaa! Se herättäminen vasta vaikeaa onkin. Meidän emäntää on aika mahdoton kammeta sängystä kissojen aikaan (=oikea aika) – eikun tuhina jatkuu. Tsemppiä ihmisen tönimiseen!
    – Pipsu ja Miiru –

 2. Voi Pipsu ja Miiru, ihan oman kirjoituksensa saisi aikaan tuosta, millainen homma on kiskoa palvelusväki pystykynteen aamuisin. Kissan aika kun on kolmen ja viiden välillä. Tänä aamuna odoteltiin kyllä seitsemään, koska palveluskunta oli ymmärtänyt tarjoilla yövälipalan, mutta mitä tarmokasta kahden kissan yhteistyötä marssia edestakaisin ja ympäri pitkin pituuttaa lojuvaa ihmistä! Kuului kyllä mutinaa kovasta yrittämisestä, mutta ennen kuin yritys tuotti tulosta ja siis evästä kuppiin…. Hohhhoijaa, sanovat Peppi ja Ninni. Varsinainen maanantaiaamu. Ei Caturdaystä tietoakaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s