Tukanpesupäivä ja videolinkki

Lisäys: Pinnineppiblogin Instagram-tililtä @pinnineppiblog pääset katsomaan neljän sekunnin elokuvan aiheesta.

Peppi ja Ninni ovat hyviä kavereita, vaikka niillä onkin omat vastuualueensa valtakunnassaan. Olen kertonutkin hortonomi-Pepistä, joka hoitaa viherkasvien harvennuksen kiitettävästi, ja Ninnin pyykkivastaavan  virasta. Kummallakin on myös oma rytminsä leikkiä, ja niinpä laserpiste saa kyytiä toiselta ja toiselta vuorotellen.

Siinä missä Peppi on ruokakipon kingi, Ninni on hellyysasioissa ehdoton pomo. Kosmetologikissa huolehtii palveluskunnan otsaryppyjen hiomisesta, ja useammin kissojen keskinäinen huolenpito menee juuri niin, että Ninni hellii Peppiä.

Niinpä kun eräänä keskiviikkona Pepillä oli kai bad hair day ja tukka piti pestä, oli luonnollista, että palveluskunnan ja muka kissasampoon käyttämisen sijaan kilautettiin kaverille:

20130724_074345 20130724_074352 20130724_074355 20130724_074402 20130724_074407 20130724_074411

Tuli mieleen jakaa tarina kanssanne, kun Peppi säntäsi tänään niin innokkaasti aamiaiselle, että yksi Pirkka-pussin tonnikalapalanen roiskahti sen otsaan. Ja taas tarvittiin Ninnin kampauspalveluja, joten nyt on tukka sortillaan. Varsinkin kun aamun alkajaisiksi palvelusväen kulmakarvat oli jo nuoltu järjestykseen.

8 thoughts on “Tukanpesupäivä ja videolinkki

  • Kerroin Ninnille, että se on söpö, ja tuolla se paraikaa todistaa osaavansa nuolla myös ruokalautasta.

   Joo, minua kiinnostaisi tietää, mikä logiikka on naamannuolemisjärjestyksessä. Joinakin aamuina hoidetaan vain kulmat, useimmiten kuitenkin tasoitetaan otsarypyt (kyllä minä tiedän, miksi minun sanotaan näyttävän ikäistäni nuoremmalta) mutta toisinaan nuollaan naamani ääriviivat posken viertä leukaan alas. Ehkä on ollut jokin hahmottumaton uni ja levotonta liikehdintää, ja kissa yrittää kapaloida minut raameihini?

  • Kiitos kauniista sanoistasi! Ninni hurmaantui niistä niin, että oli puskea nenäni sijoiltaan – saan toimia stunttina palautteen vastaanottamiselle, kun kerron kissoille, mitä kommentoitte!

 1. Tukkahommissa on ääääääärettömän tarkkaa kuka kampaaja osaa ja kuka ei. Se nyt on aika selvää teillä, kuka on lahjakkain tukkataiteen alalla. Tupla-ammatit taitaa olla tätä päivää kanssa, kosmetologin hommathan sopii tosi hyvin justiinsa kauneusalan yrittäjäpakettiin 🙂

 2. Kompaan Tarua! Täällä nimittäin toimii tuo sama kaksoisammatti eli minulle manikyyri ja kissalle korva- ja otsapesu. Ja kukapa muu kuin Kreivitär Pipsu erinomaisen tyylitajuisena kissaneitona näitä huoltotoimenpiteitä tekee. En ole varmaan näiden lähes kolmen vuoden aikana nähnyt Miirun pesevän vastavuoroisesti Pipsun korvantauksia :-D. Mutta nuo kulmakarvat ja naamapesu on kyllä jo tosi edistynyttä kosmetologityötä!

  • Ninni oli varmaan lukenut innostuneen palautteesi ennen minua, sillä otsaryppyni suoristettiin tänä aamuna jo kolmelta. Sitten kyträhdettiin takaisin nukkumaan – ei se ollutkaan aamupalahälytys tänään kuten yleensä viimeistään viiden maissa, huoh.

   Manikyyri sinulle? Nyt alkoi kiinnostaa. Mitenkähän Ninni sen oppisi, on kyllä omien varpaittensa jyystämisessä niin tarkka, etten ole ikinä moista toisessa kissassa nähnyt. Sillä on siis vielä jotain opittavaa, että myös kynsihoitopalvelut avautuvat muille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s