Kaikki herkut kahvilassa – kissanystävän siemailupaikka Purnauskis

IMG_20150111_120116Arvatkaa, mikä on suosikkikahviloitani. Oheinen linkki vie matkablogini näkökulmaan, vaan onhan kissanäkökulmakin tarjoiltava, kun kerran kissakahvila Purnauskiksesta Tampereen Aaltosenkadulla on kyse. Kahvilaa pitää Tiina Aaltonen. Kakkujen leipomista ja kissanhoitoa, sellaistakin voi olla yrittäjän elämä.

Kymmenkunta bloggaajaa osallistui minun ja toisen matkabloggaajan järjestämään #bloggaritmansessa-viikonloppuun tammikuussa. Näkökulmamme oli Tampereen esittely sesongin ulkopuolella (ja tekemistä piisasi hengästyttävästi) sekä yritysyhteistyössä. Yhteisen ohjelman lisäksi saimme keksiä vapaavalintaista tekemistä, ja kanssani kissakahveille lähtivät Jonna (Kaaosta ja kukkamekkoja) sekä Laura(Tuntemattomaan ja takaisin), joka nappasi kuvan minusta ja Viirusta.

.20150111_135050

Mitähän kissablogissa pitäisi kertoa? Onko vielä joku, joka ei ole ehättänyt Purnauskikseen? Tietoja saa kissakahvilan kotisivuilta, ja aivan ehdottomasti kannattaa seurata sen Facebook-sivuja.

Purnauskis päivittää Facebookiin tietoja tapahtumista, aukioloaikojen muutoksista, kissojen työstä kahvilan laadunvalvonnassa… Paljon kuvia ja esittelyjä kahdeksasta kissa-asukista on juuri somessa.

IMG_20150111_120240IMG_20150111_115044

Ai että haluaisit tuonne heti? Niin moni muukin, joten kannattaa varata pöytä sähköpostitse osoitteesta kissakahvila@purnauskis.fi. Maaliskuussa aukioloajat ovat muuttuneet. Purnauskis on sunnuntaisin suljettu, samoin edelleen maanantaisin, mutta tiistaisin pääsee kuikuilemaan mahdollista iltavilliä klo 21 asti. Keskiviikosta lauantaihin aukioloajat ovat entisellään.

 

Me viihdyimme kahvilassa tuntitolkulla, ja siksikin pöytävaraus kannattaa tehdä. Facebookissa kyllä vihjaavat, jos päivä vaikuttaa siltä, että ohikulkijan sopii koettaa onneaan.

Tiina Aaltonen istahti ajoittain pöytäämme juttelemaan sen lisäksi, että kahvilan väen ehdotuksesta olimme saapuneet puoli tuntia ennen avaamista. Sai tietoja ja kuvausrauhan. Hyvä niin, sillä kahvilaan oli tunkua viikonlopun iltapäivänä. Vilskeestä huolimatta tunnelma säilyi rauhallisena.

Pari uteliasta nelijalkaistakin tarjoutui kahviseuraksi ja olisi myös ollut valmis kaatamaan kahvia. Myssyn alla olevasta kannusta sai tavallista kahvia mielin määrin. Kupit kuulemma olivat niin pieniä. Ja pöydillä on purnukoissa kissanherkkuja, kannattaa huomata, ettei se ole uusi hitaasti liukeneva sokerisortti…

20150111_120946

Kissoja tullaan hoitamaan silloinkin kun kahvila ei ole auki. Vierailupäivänämme niillä oli kuulemma iso annos ruokaa. Arvelin, että  meidän Peppi on ollut asialla. Se ei ole koskaan lukenut sitä kirjaa, jossa sanotaan, että kerralla kissalle pitäisi antaa hiiren kokoinen annos.

Sen lisäksi, että kahvilan omista kissoista pidetään hyvää huolta, yhteistyötä on myös kodittomien kissojen hyväksi. Selailtavakseen saa kansion, josta etsiä omaa kissaa.

Purnauskis tarjosi meille kolmelle bloggaajalle sisäänpääsyn ja kahvin. Kiitos yritysyhteistyöstä! Samoin kissamaisesta tunnelmasta.

Viikonlopun tarinoita voi etsiä somesta aihetunnistein #bloggaritmansessa ja #tampereallbright.

8 thoughts on “Kaikki herkut kahvilassa – kissanystävän siemailupaikka Purnauskis

    • Se on se ilmiö näin pitkässä maassa, että kaikissa suosikkipaikoissaan ei voi joka päivä hypätä. Jos osut likellekään, niin testaa ihmeessä. Ohikulkijakin voi koettaa onneaan, vaikka kiireaikoina on pöytävarauksesta etua. Ja jos on pitkänmatkalainen – ei Kymenlaaksokaan ihan naapurissa ole – ovat kovin pahoillaan, ellei tärppää.

  1. Enpä ole päässyt vielä Purnauskiksessa käymään, mutta seuraavan kerran, kun Tampereelle päädyn, niin ihan pakko on päästä siellä poikkeamaan! 🙂 Onneksi kotona on ne kaksi purnauskista, jotka osallistuvat jokaikiseen kahvihetkeen. ❤

    • Äy, ilmoitti Ninni mielipiteensä osallistumishalukkuudesta ja testasi kermaisen pastakastikkeen. Hyvä tosiaan, että ei ole kahvilan varassa nähdäkseen kissoja. Silti tuo oli yllättävän kiva paikka myös karvakorvien kanssa jatkuvasti möyrivälle. Ajattelin ennakkoon, että ehkä kissakahvila palvelee niitä, joilla ei ole paljon kissaystäviä omassa piirissään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s