Pieni mutta kommentoitu kissablogi

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

WordPress lähetti vuoden blogitilaston ja käytti matkabloggaajalle mukavaa havainnollistusta: Kuuluisa San Fraciscon kaapeliraitiotie kuljettaa kerrallaan 60 henkeä. 990 blogin katsojaa olisivat siis tarvinneet yhteensä 17 matkaa.

Luetuin postaus oli se kiharakarvakissajuttu Lemmikkimessuilta. 74 kertaa käyty, ja kun hallintasivun pienistä tilastopilareista olen tavallisesti poiminut reilun parikymmentä päiväkäyntiä, niin olipa siinä kunnon piikki.

Kiharakissaan tuli 7 kommenttia, mutta kommentoiduimmat olivat kuvaus herkkuvaihtopaketista, joka sattumalta tuli kissojen entisestä kodista, ja sen kanssa tasaväkisenä Pikaviestikissat.

Jonna, Sandra, Taru, Minttu ja Elina, olitte ahkerimmat kommentoijani. Arvelen tai tiedän teidän kaikkien olevan Suomessa, kuten suuri osa lukijoistani, mutta yhdeksässä maassa kaikkiaan teitä on! Mielenkiintoista! Olisipa hauska tietää, keitä kissanystäviä maailmalla on. Yhdysvallat ja Islanti olivat kärjessä.

Olen keskittynyt ensimmäisenä bloggaamisvuotenani vakauttamaan matkablogia, joten kissablogi uinui välillä, vaikka minusta on mukava kirjoitella tätä välipaloikseni. Silti vuodessa on karttunut 24 juttua, mikä ei kuulemma ole hullummin ensimmäisenä vuonna. Ja surullinen tosiasiahan on, että monikaan blogi ei näe ensimmäistä vuodenpäätään. Mutta mehän jatketaan, eikö niin. Teillä uutterimmilla kommentoijillani onkin vakiintuneet blogit, joita seuraan.

Kuinkas tänne päädyttiin: Facebookin, TrioMiuMaun, Rantapallon, Hupsuttamon ja blogger.comin kautta näköjään enimmäkseen.

Kiitos teille, jotka olitte tai jatkatte mukana, tervetuloa, jos nyt päädyit Pepin ja Ninnin hurinoita kuuntelemaan.

Kaikkea hyvää eteenpäin ja kehräyksiä meiltä!

15 thoughts on “Pieni mutta kommentoitu kissablogi

 1. Statistiikka on kyllä mielenkiintoista ja koukuttavaa! 🙂 Jään välillä jumiin Google Analyticsia tuijottelemaan ja miettimään, ovatko eri kolkista putkahdelleet lukijat sivuillamme viihtyneet. Onpa hauskaa, että pääsin kommenteillani ahkerimpien joukkoon. Tässä vakautan nyt sitä arvonimeä. 😉 Oikein ihanaa uutta vuotta teille, ja ekstrainnokkaat rapsutukset Pepille ja Ninnille! Toivottavasti vuosi 2015 on oikein inspiroiva myös kissabloggaamiseen!

  • Kiitos kiitos! Kaikkea hyvää kurkkukehräyksin ja yksi äykymäyky Ninniltä, jolla oli viime viikolla ilmeinen hellyysvajaus henkilökunnan paikkakunnalta katoamisen takia.

   Juu, Google Analytics on ällistyttävän kiinnostavaa luettavaa ihmiselle, joka ei ole varma, suorittiko koskaan tilastokurssiaan opiskeluaikoina. Matkablogissa kuluu äimistellessä, miten sinne on päädytty, ja olenpa löytänyt uutta luettavaakin. Liekö Ninni-neidin kenkäkokoelma tuonut yhden punaisia kenkiä arvostavan muotibloggaajan käymään, vai miten lie.

   Menestystä Hupsuttamoon ja kaikkea herkkuraksuista ihanuutta eteenpäin.

  • Kiitos kiitos! Sinun blogisi taisin löytää Hupsujen linkeistä, eikös. Ja taitaa omakin lukemiseni siellä olla näkymätöntä…

   Kerrassaan mukavaa, että reagoit uteluuni. Kaikkea hyvää!

 2. Kiitos, Minttu, yksi viidestä aktiivisimmasta kommentoijasta. Minun piti käydä kiittelemässä sinua blogissasi, vaan kerkesitpä ensin tänne.

  Kaikkea herkkua eteenpäin!

 3. Kaikkea hyvää myös teille! Mä en valitettavasti muista, miten tänne joku aika sitten löysin… mutta täällä ollaan 🙂 T: Karkkikaksoset ja niitten mamma

  • Hei, kukapa näitä virtuaalikiemuroita aina jaksaa muistaa. En tiedä minäkään, oletko tuttu Hupsun Räggärigängin vai Nilsson Co:n kommenttiboksista vai jostain muualta.

   Matkabloggaajaystäväni ihmetteli taannoin tätä, miten syvällä kissaihmiset ovat aiheissaan, niin että blogien kommentointi on vilkasta. Ja tämä tunti tunnilta venyvä laatikko näyttää oikein rohkaisevalta.

   Kiitos kauniista toivotuksestasi ja hurinoita täältäpäin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s