Tätä mieltä kissojen movemberin kuvauksista

 

 

20141025_140934

 

Näyttääkö siltä, että kuvaaja on kohta saamassa nyrkistä nenään? Harmaasta kissasta on harmaita viiksiä muutenkin vaikea erottaa, meillä kun pitää olla kaikki sävy sävyyn. Mutta enpä minä tiennytkään, MITEN vaikea on viiksikuvia saada onnistunein otoksin tärppäämään, jos kohta tilanteiden hukkaaminen kissoja kuvattaessa on tuttuakin tutumpaa.

 

20141025_141347

Ninni puolestaan päätti kääntää selkänsä pahalle maailmalle, joten helppoa ei tule valkeiden viiksiotostenkaan näpsimisestä. Sellaiset “istu, paikka!” -komennot kun eivät itsenäisiin otuksiin oikein tepsi. Se, kuka ketäkin miellyttää, on asetelmassa aivan toinen.

 

Joka tapauksessa aikomus on olla mukana. Marraskuussa alkavan kissojen movemberin haasteen keksi TrioMiuMau ja Herra Nilsson, ja ideana on esitellä viiksikuvia viikoittain. Ketkä teistä osallistuvat?

4 thoughts on “Tätä mieltä kissojen movemberin kuvauksista

 1. Oijoi, näyttää vähän siltä, että sun täytyy alkaa kasvatella niitä omia viiksiä! 😀 Mutta toisaalta aikaa viiksien vaanimiseen on vielä rutkasti, joten kyllä se täydellinen vipatushetki vielä tallentuu. Jos me saadaan oikein hyvä näpsy aikaiseksi, niin voitaisiin vaikka osallistuakin movember-tempaukseen. 🙂

  • Kiitos myötätunnosta! Kokemattomalle kuvaajalle tämä on ainakin hyvää harjoitusta, toinen kysymys, olenko kuukauden päästä sen visuaalisempaa sorttia.

   Toivottavasti olette mukana. Kuulin äskettäin tilastosta, jonka mukaan iso osa amerikkalaisista pysyy parin metrin säteellä matkapuhelimestaan. Pitänee noudattaa esimerkkiä, kissojen kanssa kun saisi vaikka kuinka monta tarinaa sarjaan “kuva, jota en ottanut”.

   Vipattavia viiksenkutituksia täältä!

  • Loistava ajoitus, ne on sitten helppo koota kuvattaviksi, jos kerran tarkoitus oli keskittyä pelkästään viiksiin! Jopas on fiksua. 🙂

   Kiitos, että pistäydyit lukemassa ja kommentoit. Terveisiä täältä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s