Kissanviikset – blogi nyt Facebookissa valmiina kissojen movemberiin

ihmeissään

Tämä on Pinnineppiblog Kissablogin uusi profiilikuva Facebookissa. Käytän Facebookia matkablogin puolella enemmän, vaikken tiedä, kuinka juuri tuohon kanavaan kotiudun.

Nyt piti uteliailla viiksillä ruveta kutittelemaan ympäriinsä sielläkin, sillä TrioMiuMau herra Nilssoneineen houkuttelee muita viiksiniekkoja mukaan kissojen movemberiin. Linkissä osallistumisvinkit.

Peppi ja Ninni kyllä kuuntelivat ideaa viikset sojossa, mutta harjoituskierrokset tablettikameran kanssa viiksiä jahdaten niin, ettei kuvaan osuisi nenä, tassu tai häntä, ovat toistaiseksi tuottaneet vain sen tuloksen, että palveluskunta on juoksennellessaan laihtunut monta kiloa. Uhkasin jo kasvattaa itse viikset silkasta stressistä, ellei osallistuminen muutoin onnistu. Katsotaan, miten marraskuussa käy! Ei siitä tällä menolla ainakaan pelkkää harmaata tule, sen verran vireänä kamerakyttäys pitää.

4 thoughts on “Kissanviikset – blogi nyt Facebookissa valmiina kissojen movemberiin

  1. Tsemppiä viiksien jahtaamiseen, jottet joudu kasvattamaan moisia itse!:-D Mutta ihailtavaa innokkuutta, että kaikki vaihtoehdot punnitaan. En ymmärrä, miksei näitä viimeisiä postauksia näkynyt mun blogger-feedissä ollenkaan. Höh.

    • Kiitos kannustavasta kommentistasi, jonka Ninni halusi haukata koneineen kaikkineen. Näitten bittilaitteitten aivoituksista ei tosiaan aina tiedä, mutta kiitos, että pistäydyit täällä taas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s