Vielä ehdit mukaan Mintun herkkuvaihtoon

Kuvan suklaarasia ja kortti lahja Estoria-hotellista Tallinnassa

Kuvan suklaarasia ja kortti lahja Estoria-hotellista Tallinnassa

Vielä 18.10. asti voi ilmoittautua Mintun blogin herkkuvaihtoon. Ideana on, että postauksen kommenttiboksissa mukaan ilmoittautuneet keräävät noin viiden euron arvoisen herkkulähetyksen Mintun arpomalle kaverille. Lähetyksen arvo siis viitisen euroa ja lisäksi postikulut.

Mintulle lähetetään sähköpostissa omat yhteystiedot ja toivelista siitä, mikä on parasta tai karmeinta, mitä kuvitella voi, onko allergioita ym.

Herkku voi olla makeisten ohella kahvia, teetä, pähkinäpussi tai kuivattuja hedelmiä. Omaan blogiin kuvataan esittely vaihtokaverin lähettämästä paketista, ja tämän blogiin kannattaa käydä tutustumassa pakettia laatiessaan. Karkin tai muun herkun lisäksi paketissa tulee olla kortti ja jokin pikkukapistus, joka  ei ole syötävää. Vaikka kissan lelu tuli heti vaihtoehtona mieleen omissa toiveissa, mutta olen luvannut, että pakettini sisältää ihmisten eikä kissan herkkua.

Kuvan suklaarasia ja kortti on äskettäin blogimatkalla Tallinnassa saamani lahja. Viikon aikana siitä lisää matkablogin puolella. Olen herkutellut ihanilla suklaapalloilla, joten kuva ei ole esimakua siitä, mitä pakettini sisältää. Viikonloppuna kuulen, kuka herkkukaverini on, ja marraskuun alkuun mennessä pitäisi paketit olla postitettuina. Saatte lukea aiheesta täältä, kunhan yllätykseni saapuu, vaikka hetken mietinkin matkakarkkijuttua tuonne Popot pogoillen -blogiin.

Mites te kissaihmiset, tosin kaikilla lukijoillani ei ehkä ole kissoja, mutta on varmaan kissaystäviä? Kun tämä kissablogini on uudenuutukaisuudestaan huolimatta ruvennut saamaan mukavasti kommentteja, olisiko teillä innostusta kissanherkkuvaihtoon, jos järjestäisin jonkinmoisen pinnineppiblogin kautta, kunhan nyt vähän ensin ihmisherkuilla harjoittelen? Millaisia piirteitä olisi hyvä ottaa huomioon herkkuvaihtoa järjestettäessä? Millainen olisi unelmavaihtosi? Onko herkkuvaihto mukavampi kuin arvonta? Kenelle antaisit kissanherkkupaketin, ja miten kissan postiljoonia, sinua, sopisi vaihdossa muistaa?

2 thoughts on “Vielä ehdit mukaan Mintun herkkuvaihtoon

  1. Kiitos ihana, kun teit tämän. ❤
    Jos järjestät kissojen herkku vaihdon, niin minä mainitsen siintä sitten blogissani. 🙂
    Mukavaa lokakuista viikkoa sinulle ja kissa ystävillesi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s