Silityspeti

Mihin silityslautaa käytetään?

 

IMG_20140918_155310

Itsestään selvää on, että silityslaudalla silitetään kissaa. Siinä on ergonomia otettu huomioon, koska palveluskunnan ei tarvitse kyyristellä lattian tasolla, vaan kissan helliminen hoituu selkä suorana. Kyllä bloggaajakissat huolehtivat siitä, että työolot pysyvät kunnossa.

 

Kuva on pinnineppiblogin Instagram-tililtä.

4 thoughts on “Silityspeti

  1. Joo, täällä Ninni on ollut pysyvämpi silityslaudan asukki, mutta Peppi viime aikoina yhä enemmän. Vaatehuolto kaipaa oivalluksia, noille kun on turha selittää, että siinä on tarkoitus silittää vaatteita eikä kissaa.

  2. Oi, hyvä idis! 🙂 Meillä Juju voisi käyttää tätä menetelmää (jos emo olisi reipas ja joskus kaivaisi silityslaudan kaapista), mutta Neppikselle pitäisi hommata portaat. Tai nostaa silityspedille hissillä. 😉

    • En muista, että aiemmat kissani olisivat näin vallanneet silityslaudan, vaikka osasivat kiipeillä korkealla kirjahyllyssä (siitä syntyi kivaa ääntä, joka oli erityisen kiva, jos oli lukenut dekkaria ennen kuin sammutti lampun), mutta nämä kaksi epeliä huolehtivat palveluskunnan työhyvinvoinnista. Aina siellä ylhäällä, kun hökötyksen on hädin tuskin saanut esiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s