Bloggaajakissat

Mistä muusta kukaan haluaisi ottaa kuvan kuin kissasta?

Mistä muusta kukaan haluaisi ottaa kuvan kuin kissasta?

Palveluskunta on taas käsittänyt kaiken ihan väärin. Kitisee, että muka kissa häiriköi matkablogipostauksen kuvaamista, vaikka  todellisuudessahan keräilijä esitellään aina kokoelmansa kanssa! Onneksi blogimaailmasta löytyi joku, joka ymmärsi!

Ja että muka pitää keskittyä joihinkin kumman menotarinoihin, vaikka karvapöpöt hyvin tietävät, että he vahtivat valtakuntaansa kotoa käsin. Ja niistä pitää kertoa blogimaailmalle.

Peppi-kissa jo kovasti koetti kirjautua blogiinsa. Osoiterivi näytti tältä:*****************************************  Selitin, että Peppi on kyllä tähtikissa, mutta edessä pitäisi olla ainakin se http kaksoispiste kautta kautta.

Peppi ottaa rennosti

4 thoughts on “Bloggaajakissat

 1. Täältä kyllä löytyy ymmärrystä! 🙂 Voi että, miten suloinen Peppikin on. ❤ Ja taitavakin vielä! Nykyisin kissat kehittyvät nopeasti melkoisiksi digivelhoiksi. Meillä Juju on osannut laittaa omatoimisesti Spotifyn soittamaan Lana del Reyta, ja kerran se laittoi päälle jonkin rasittavan ääneenlukuohjelman, joka alkoi suoltaa robottiäänellään ”Hupsu ja tosi höpsö, vee vee vee piste hupsuja piste…” Ensin nauroin vedet silmissä, mutta sen jälkeen iski pakokauhu, sillä en saanut mokomaa automaatiota pois. Onneksi on mies, joka ymmärtää vielä enemmän digiasioista kuin minä ja Juju…

  • Terveisiä tekniikkataituri Jujulle ja Nuppu-neidolle myös!

   20 vuotta kanssani viettänyt Laku avasi kerran tv:n. Kun säntäsin katsomaan, miksi tietääkseni tyhjästä olohuoneesta kuului telkkarin ääntä, kissa istui pöydällä kauko-ohjaimen vieressä, ja ruudussa ui kaloja.

   Ymmärsin sentään pyytää anteeksi, että oli itse pitänyt ryhtyä telkun avaamospuuhiin.

   • En oikeasti usko, että tällaiset tilanteet ovat sattumaa. 🙂 Kaloja, no totta kai! Kerran Nuppu avasi telkkarin, kun yritimme katsoa tykiltä leffaa, ja ruudulla pomppi sinne tänne pupuja! 😀 No mutta tietenkin, onhan se itsekin sellainen pupu. Terveiset on välitetty!

 2. Pingback: Työnhakuopas | pinnineppi's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s